Søk

Meny

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Lær om moderne oppvarmingsløsninger

Har du lyst til å bruke mindre strøm eller olje til oppvarming, eller lyst til å lære mer om moderne, fornybare oppvarmingsløsninger?

Har du lyst til å bytte ut oljefyren, men du vet ikke med hva eller hvordan? Naturvernforbundet Hordaland har i samarbeid med sine partnere mange arrangementer for å gjøre det lettere for deg å finne gode alternative oppvarmingsløsninger. Hver vår og høst arrangerer vi i samarbeid med Bergen kommune innbyggermøte om oljefyring. Vi inviterer også til visninger av alternative oppvarmingsløsninger hos privatpersoner som har kuttet ut oljefyringen.

 

Fremover vil vi også ha arrangementer i samarbeid med Lindås, Radøy og Askøy kommune. Vi håper på å kunne nå flere steder på sikt. Følg med på denne siden for å få informasjon om kommende arrangementer eller for å lese om det vi har gjort.

 

 

 

 • Noen av støttespillerne for Oljefrilanseringen på Askøy foran oljetanken som ble fraktet fra Lindås til Askøy av oljefris tilbyder Vitek. På bilde fra venstre Terje Jakobsen, branninspektør i Askøy Brann & Redning, Målfrid Eide, miljøvernsjef i Askøy komm

  14.05.2014:

  Informasjonsmøte på Askøy om kontroll og sikker fjerning av oljetanker

  Blir boligen din varmet opp med olje? Mange med oljefyrte ildsteder- og anlegg er ikke klar over hvilken forurensningsrisiko en ukontrollert oljetank utgjør eller at det er oljetankeier som må dekke kostnader ved en lekkasje. Derfor inviterer Askøy kommune sammen med Oljefri til et gratis informasjonsmøte 26. mai klokka 18:30 til 20:30 i kommunestyresalen på Askøy rådhus om kontroll og fjerning av oljetankene. Dette for å gjøre det enklere for kommunens innbyggere å kontrollere oljetanken og å skifte ut oljefyrte ildsteder- og anlegg på en sikker måte.

 • DSC_0236

  19.03.2014:

  Oljefriinformasjonsmøte og visning i Bergen

  Innen 2020 kan man ikke bruke fossil olje som oppvarmingskilde i husholdninger. Hvordan går man frem for å velge en god alternativ oppvarmingsløsning? Få med deg informasjonsmøter i klimauka i Bergen og les mer på oljefri.no.

 • Bilde fra dagens oppslag i Nordhordland. Fra venstre Jon Askeland ordfører i Radøy kommune og Astrid Aarhus Byrknes ordfører i Lindås kommune med klimaplanen til kommune i hendene. Utfasing av oljefyring er et av tiltakene for å redusere kommunenes utslip

  02.10.2013:

  Oljefri lanseres på Radøy og Lindås

  Ordførerne i Lindås og Radøy kommune har lenge ivret etter å komme i gang med å erstatte oljefyrer og parafinkaminer med fornybare oppvarmingsløsninger. Denne uka lanseres Oljefri i Lindås og Radøy med hjelp av den miljøfyrtårnsertifiserte barnehagen Solhaugen. Neste uke kommer ordførerne i begge kommuner for å ønske velkommen til informasjonsmøte om alternativer til oljefyring og parafin kaminer i Nordhordland kommune.

 • 02.10.2013:

  Informasjonsmøter og aktiviteter i Hordaland

  I høst blir det ikke bare Bergens boligeiere som kan gå på informasjonsmøter om alternativer til oljefyring og parafinkamin. Lindås og Radøy kommune vil bli Oljefri og arrangerer derfor informasjonsmøte i Nordhordlandshallen. Askøy kommune inviterer til informasjonsmøtet på Rådhuset.

 • Informasjonsmøter i oktober i Hordaland

  I høst blir det ikke bare Bergens boligeiere som kan gå på informasjonsmøter om alternativer til oljefyring og parafinkamin. Lindås og Radøy kommune vil bli Oljefri og arrangerer derfor informasjonsmøte i Nordhordlandshallen. Askøy kommune inviterer til informasjonsmøtet på Rådhuset.

Viser fra 6 til 10 av totalt 15 artikler

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy