Søk

Meny

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :
Asker er blant de tre kommunene i Norge som har mest mangfold av planter og dyr, dvs. er rikest på naturmangfold. En oljelekkasje i Askerelva kan medføre katastrofale følger for dette mangfoldet.

Asker er blant de tre kommunene i Norge som har mest mangfold av planter og dyr, dvs. er rikest på naturmangfold. En oljelekkasje i Askerelva kan medføre katastrofale følger for dette mangfoldet. Foto: Rune Aanderaa

Oljefri Asker

Asker kommune samarbeider aktivt med Oljefri for å fase ut oljefyring innad i kommunen. Ved å tilby åpne informasjonsmøter i regi av Oljefri, samt gratis energirådgivning til sine innbyggere, kommer Asker stadig nærmere målet om å være oljefri innen 2020.

 

Asker kommune har i flere år samarbeidet med Oljefri om å fase ut oljefyring i kommunen. På denne siden kan du lese relevante nyheter fra regionen, du finner oversikt over lokale tilbydere, oppdatert informasjon om kommende arrangementer, samt informasjon om Asker kommunes tilbud om gratis energirådgivning til sine innbyggere. Les mer i vår brosjyre for Asker.

 

Trenger du hjelp til å bli oljefri?

 

Fyll ut skjemaet over for å motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, samt rens og fjerning av oljetank fra lokale tilbydere.

 

 

Image

Energirådgivning

 

Kommunen tilbyr gratis og uforpliktende ENØK-veiledning (energiforbruk og -kostnader) for innbyggere i Asker. Kontakt Askers energirådgiver via e-post .no.

 

Du kan blant annet få råd om:

- etterisolering av vegger og tak

- bytting av vinduer og dører

- alternative energikilder

 

 

 

Siste nytt:

 • IMG_20141213_093537

  Førjulsstand om miljøvennlig oppvarming og energisparing

  Oljefri og Asker kommune ønsket i helgen å synliggjøre kommunens mange tilbud for sine innbyggere innen miljø, klima og energi. Fra klokken 11.00 til 14.00 på lørdag kunne man besøke Oljefri, Asker kommune, Naturvernforbundet lokalt og Riktig Vedfyring sin stand like utenfor utenfor Asker kulturhus.

 • IMG_6813

  Asker kommune blant de beste i fornybar-klassen

  Torsdag 11. desember mottok Asker kommune Naturvernforbundets Oljefri-diplom for sin innsats i å kutte klimagassutslippene, redusere lokal luftforurensning, samt hindre unødvendige oljelekkasjer i lokalmiljøet. Ordfører Lene Conradi mottok diplomet på vegne av kommunen under en seremoni i kulturhuset.

 • Oljefri Solfanger

  Dusjer med gratis solvarme

  Familien Ulvestad i Asker valgte valgte å fjerne oljefyren til fordel for bergvarmepumpe og solfangere på taket. Inspirasjonen kom på et av Oljefris informasjonsmøter.

 • FjeldlyAskerVarmepumpe(1)

  Asker kommune vant varmepumpepris

  Personlig energirådgivning til privatpersoner og utfasing av oljefyring i egne bygg gjør Asker til årets varmepumpekommune.

 • Rugdeveien 14 oljefri(2)

  Askerbolig ble oljefri med bergvarmepumpe

  - Valget om å bli Oljefri var svært enkelt, forteller huseier Kristian Ekrheim. Etter nøye vurdering tok familien kontakt med flere tilbydere gjennom oljefri.no for å se på alternative oppvarmingsmuligheter.

Viser fra 1 til 5 av totalt 6 artikler

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy