Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
  •  
  •  
  •  
* :
Terje Fjelldal har blitt oljefri

Terje Fjelldal har blitt oljefri.

Nå kan du også bli oljefri

Oljefri.no gjør det enklere og tryggere å bytte oljefyren eller parafinkaminen med fornybare oppvarmingsløsninger.

Har du parafinkamin i stuen? I løpet av en normal fyringssesong vil den slippe ut like mye CO2 som en bil gjør i løpet av et år. En parafinkamin slipper i snitt ut nærmere tre tonn CO2 i løpet av høsten og vinteren. Har du et oljefyrt sentralvarmeanlegg, kan du regne med at den slipper ut det dobbelte - over seks tonn CO2 i året. På oljefri.no finner du informasjon om hvorfor du bør bli oljefri, hvilke alternativer som finnes og hvordan du kan går fram.

 

Kom i  kontakt med flere lokale tilbydere av fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivningstjenester ved å fylle ut skjemaet på toppen av siden. Bli oljefri!

 

Alle tilbyderne oppfyller flere kriterier knyttet til økonomi, faglige kvalifikasjoner, kundeoppfølging og produkter. Les mer om tilbyderne i Oljefri her.
Skjemaet er tilgjengelig i alle kommuner hvor Oljefri har tilbydere. Kartet på forsiden viser tilbyderdekningen, og vil bli oppdatert etterhvert som nye tilbydere blir kvalitetssikret og knyttet til prosjektet. 

 

Spar på å bli oljefri

Det kan være lønnsomt å gjøre en klimainnsats. Vi har laget noen eksempler på hvilke oppvarmingsalternativer som finnes, og hva disse vil koste.

 

  • Erstatte oljefyr

    Har du oljefyr? Det finnes mange alternativer som erstatter det oljefyrte anlegget og gjør deg mer klimavennlig samtidig som du sparer penger.

  • Erstatte parafinkamin

    Har du parafin- eller oljekamin? Å bytte til fornybar energi vil redusere både kostnadene og klimagassutslippene dine.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy