Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Energispesialister på Østlandet

Oljefri samarbeider med 35 energispesialister på Østlandet. Bedriftene er kvalitetssikret innenfor områdene: faglige kvalifikasjoner, økonomi, kundeoppfølging og produkter/løsninger. Skriv inn ditt postnummer, og hvilken løsning du har i dag i skjemaet over, og send en direkte henvendelse til energispesialistene.

 


 

 • Logo - Aktiv Tankrens AS

  Aktiv Tankrens AS

  Aktiv Tankrens AS ble etablert i 1986 og holder til i Østre Aker vei 60 i Oslo. Aktiv Tankrens spesialiserer seg på rengjøring og tilstandskontroll av olje- og drivstoffstanker og har vært tilbyder i Oljefri siden september 2014 på tjenestetypen rens og fjerning av oljetank. Bedriftens leveringsområde i Oljefri er Oslo, Akershus og deler av Buskerud.

 • Logo - Arnkværn Miljø og Renovasjon AS

  Arnkværn Miljø og Renovasjon AS

  Arnkværn Miljø og Renovasjon er en bedrift med nesten 50 års erfaring fra farlig avfalls-bransjen. Bedriften har hovedkontor i Furnes i Hedmark, men har også avdelinger på Lillehammer og Elverum. Arnkværn Miljø og Renovasjon har vært energispesialist innen sanering i Oljefri siden september 2014 og utfører slike oppdrag i hele Hedmark, Oppland og Akershus.

 • Arve Hagen AS PNG

  Arve Hagen AS

  Arve Hagen er et rørleggerfirma fra Ringsaker i Hedmark. Firmaet ble etablert i 1969 og spesialiserer seg på fornybar oppvarming. Arve Hagen har vært energispesialist i Oljefri siden august 2016.

 • Logo - Askim & Mysen Rør AS

  Askim & Mysen Rør AS

  Askim & Mysen Rør var Oljefris første tilbyder av fornybare oppvarmingsløsninger i Østfold. Bedriften ble stiftet i 1998 og har hovedkontor på Slitu, men også en avdeling i Askim. Rørleggerfirmaet er en av Oljefris mest allsidige tilbydere og kan levere både varmepumpe,- pellets,- flis,- ved- og solfangeranlegg.

 • Borg VA AS

  Borg VA AS

  Borg VA er et firma i vann- og avløpsbransjen fra Drammen i Buskerud. Firmaet ble etablert i 2013 og spesialiserer seg på oljetanksanering. Borg VA har vært energispesialist i Oljefri siden august 2017.

 • Logo - Bærum Septik og Transportforretning AS

  Bærum Septik og Transportforretning AS

  Bærum Septik og Transportforretning AS er et septik- og tankrenovasjonsfirma fra Bærum. Firmaet ble etablert i 1949 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder. Bærum Septik og Transportforretning har vært energispesialist i Oljefri siden september 2017.

 • Christiania Rørleggerbedrift AS PNG

  Christiania Rørleggerbedrift AS

  Christiania Rørleggerbedrift er et rørleggerfirma fra Oslo. Firmaet ble etablert i 2005 og spesialiserer seg på fornybar varme. Christiania Rørleggerbedrift har vært energispesialist i Oljefri siden mai 2017.

 • CS Varme og Energiteknikk AS

  CS Varme og Energiteknikk AS

  CS Varme og Energiteknikk er et rørleggerfirma basert i Sylling i Buskerud. Firmaet ble startet opp i 2011 og har vært tilbyder av varmepumpe- og solfangerløsninger til vannbårne varmesystemer i Oljefri fra januar 2013.

 • Logo - Elektropluss AS

  Elektropluss AS

  Elektropluss ble etablert i Telemark i 1999 og har nå fire avdelinger på Tåsen, Nordstrand, Bø i Telemark og Seljord. Firmaet har både elektrikere og rørleggere, og har vært tilbyder i Oljefri helt siden lanseringen av prosjektet i Oslo i 2010.

 • Logo - Energibygg AS

  Energibygg AS

  Energibygg AS ble etablert i 2010 og tilbyr en rekke tjenester knyttet til energi i bygg. Bedriften har kontorer i Oslo, Hamar og Tønsberg. Energibygg har vært energispesialist av termografering, trykktesting og energirådgivning i Oljefri siden oktober 2015 og utfører oppdrag i Oslo, Akershus, Hedmark, Buskerud og Vestfold.

 • Logo JPG - Fossum & Kristiansen AS

  Fossum & Kristiansen AS

  Fossum & Kristiansen AS er et rørleggerfirma fra Oslo som ble etablert i 1988. Bedriften leverer et bredt utvalg av fornybare oppvarmingsløsninger innen varmepumper, sol, ved og pellets. Fossum & Kristiansen har vært energispesialist i Oljefri siden april 2016 og leverer varmeløsninger til Oslo, Akershus og deler av Buskerud.

 • Franzefoss Gjenvinning AS

  Franzefoss Gjenvinning AS

  Franzefoss Gjenvinning AS er en totalleverandør innen avfallshåndtering i Norge. Firmaet har godkjente mottaks- og behandlingsanlegg for avfall en rekke steder i landet. Franzefoss Gjenvinning har vært energispesialist i Oljefri siden juni 2015, og er godkjent for å rense og fjerne oljetanker i Oslo, Akershus og Buskerud.

 • Logo - GK Rør

  GK Rør AS

  GK Rør er en rørentreprenør med hovedkontor på Lillehammer og flere avdelinger på landsbasis. Firmaet ble etablert i 2011 og har spesialiserer seg på fornybar varme. GK Rør har vært energispesialist i Oljefri siden november 2016.

 • Logo - Haget Rørleggerbedrift AS

  Haget Rørleggerbedrift AS

  Haget Rørleggerbedrift AS er et rørleggerfirma fra Kongsvinger som drives av Kjell og Richard Haget. Firmaet er allsidig innenfor fornybar varme og leverer både varmepumpe,- ved- og solvarmeløsninger til boliger og bygg. Haget Rørleggerbedrift har vært energispesialist i Oljefri siden oktober 2015.

 • Hertz1

  Hertzberg Varmeteknikk AS

  Hertzberg Varmeteknikk ble etablert i 1998 og er et VVS-firma basert i Oslo. Hertzberg Varmeteknikk har vært tilbyder av varmepumpeløsninger i Oljefri siden juni 2010 da prosjektet ble lansert i Oslo.

 • Logo - Hitech Energy

  Hitech Energy AS

  Hitech Energy AS ble etablert i 2004 og er basert i Solbråtveien 49 i Asker. Bedriften leverer et bredt spekter av fornybare varmeløsninger til Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Buskerud. Hitech Energy ble tilbyder i Oljefri i august 2014.

 • Logo - Hof Miljøservice AS

  Hof Miljøservice AS

  Hof Miljøservice AS ble etablert i 1972 og holder til i Hof i Vestfold. Bedriften er allsidig og leverer ulike tjenester innen flere bransjer. Hof Miljøservice har vært energispesialist i Oljefri siden januar 2015 og leverer rens og fjerning av oljetanker til hele Vestfold, Buskerud og Oslo.

 • Holtefjell Energi AS

  Holtefjell Energi AS

  Holtefjell Energi er tilbyder av alle varmepumpeløsningene og solfangere i store deler av Akershus og Buskerud. Bedriften ble - under sitt tidligere navn Asker Enøk AS - tilbyder i Oljefri i forkant av lanseringen av prosjektet i Asker i mars 2011.

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet er nasjonal tilbyder i Oljefri og kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Flere av Ildstedets butikker har tidligere vært tilbydere i Oljefri, men fra mars 2014 har Ildstedet gått inn som nasjonal tilbyder i prosjektet.

 • Logo - Ivar Lærum AS(1)

  Ivar Lærum AS

  Ivar Lærum ble etablert i 1949 i Oslo, er totalleverandør av varmeanlegg for vannbåren varme, og kan levere de fleste fornybare alternativene til oljefyringsanlegg. Ivar Lærum har vært tilbyder i prosjektet helt siden Oljefri ble lansert i Oslo i august 2010.

 • Logo - Knut Malmberg

  Knut Malmberg AS

  Knut Malmberg AS er et rørleggerfirma fra Gjøvik i Oppland. Firmaet ble etablert i 1921 og spesialiserer seg på fornybar varme. Knut Malmberg har vært energispesialist i Oljefri siden november 2016.

 • Logo - Metro Rørleggerservice AS

  Metro Rørleggerservice AS

  Metro Rørleggerservice er et rørleggerfirma fra Høvik i Bærum som har fokus på varmepumpeløsninger og solfangere til vannbårne varmeanlegg. Metro Rørleggerservice har vært tilbyder i Oljefri siden mai 2013 og har Oslo, Bærum og Asker som leveringsområde.

 • Logo - Miljøvakta AS

  Miljøvakta AS

  Miljøvakta AS ble etablert i 2011 og har base i Lørenskog i Akershus. Bedriftens virksomhet er innenfor miljørådgivning, miljøbistand og operative miljøtjenester. Miljøvakta har vært energispesialist i Oljefri siden august 2015 og kan utføre rens og fjerning av oljetanker i Oslo, Akershus og Østfold.

 • Nordisk Energikontroll AS

  Nordisk Energikontroll AS

  Nordisk Energikontroll ble etablert i 1996 og holder til i Skjetten i Skedsmo, Akershus. Bedriftens virksomhetsområde er oppgradering, styring og service av varmesentraler. Nordisk Energikontroll har vært tilbyder i prosjektet siden oktober 2010, og leverer varmepumpeløsninger, energirådgivning og energistyringssystemer til større bygg i hele Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

 • Norva24_Septik og Miljøservice

  Norva24 Septik & Miljøservice

  Norva24 Septik & Miljøservice AS startet opp sin virksomhet allerede i 1919 med serviceoppdrag innen septik og miljø. Bedriften holder til på Nordre Fokserød i Sandefjord. Nå er bedriften en del av Norva24 konsernet. Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Norva24 Septik & Miljøservice har vært energispesialist i Oljefri siden desember 2015 og tilbyr rens og fjerning av oljetanker i hele Vestfold og deler av Telemark.

 • Norva24_Østfold Høytrykk

  Norva24 Østfold Høytrykk

  Østfold Høytrykk ble etablert i 2002 og holder til på Sellebakk i Fredrikstad. Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Østfold Høytrykk ble da en del av Norva 24. Firmaet tilbyr et bredt spekter av tjenester til industri- og bedriftsmarkedet, offentlige instanser og private aktører, ikke bare oljetanksanering. Norva 24 Østfold Høytrykk har vært energispesialist i Oljefri siden juni 2015 og tar oppdrag i hele Østfold fylke.

 • Pemco Energi AS

  Pemco Energi AS

  Pemco Energi har hovedkontor i Sandvika og produksjon av pellets i Brumunddal i Hedmark. Pemco Energi har vært tilbyder i Oljefri siden april 2011, og leverer biobaserte varmeanlegg til større bygg over hele Østlandet. Bedriften har kapasitet til å produsere over 60 000 tonn pellets per år i egne fabrikker.

 • Logo - Porsgrunn Rørleggerforretning AS

  Porsgrunn Rørleggerforretning AS

  Porsgrunn Rørleggerforretning ble etablert i Porsgrunn i 1973. Varme & Bad-rørleggeren har vært tilbyder i Oljefri siden november 2013 og leverer varmepumpeløsninger og solfangeranlegg til flere kommuner i Telemark og Vestfold.

 • Logo JPG - Ramsøy AS

  Ramsøy AS

  Ramsøy AS er en rørleggerbedrift som ble etablert i 1908 på Lillehammer i Oppland. Firmaet har stort fokus på varmeløsninger og er en del av Norsk Rørallianse. Ramsøy AS har vært energispesialist i Oljefri siden januar 2016 og leverer til flere kommuner i Oppland, samt Ringsaker i Hedmark.

 • Logo - Rørlegger Strand & Teksle AS

  Rørlegger Strand & Teksle AS

  Rørlegger Strand & Teksle AS er et rørleggerfirma fra Nedre Eggedal i Sigdal kommune. Firmaet ble etablert i 2006 av Trygve Strand og Bjørn Teksle med varmeinstallasjoner som et viktig satsingsområde. Rørlegger Strand & Teksle har vært energispesialist i Oljefri siden mai 2016 og leverer vannbårne varmepumper og solfangere til store deler av Buskerud fylke.

 • Logo - Snersrud & Pedersen AS

  Snersrud & Pedersen AS

  Snersrud & Pedersen er et rørleggerfirma som ble etablert i 2002 på Hvalstad i Asker. Snersrud & Pedersen har vært tilbyder i Oljefri siden juli 2013 og leverer alle typer varmepumpeløsninger og solfanger- og solcelleanlegg.

 • Solpluss AS logo trans

  Solpluss AS

  Solpluss ble etablert i 2008 og spesialiserer seg på installasjon av solenergianlegg. Solpluss ble tilbyder i Oljefri i desember 2013 og leverer solfanger- og solcelleanlegg over hele Østlandet, Rogaland og Hordaland.

 • Logo - Vika Rør AS

  Vika Rør AS

  Vika Rør AS er et rørleggerfirma fra Brandbu i Oppland. Firmaet ble startet i 1971 og er en del av rørleggerkjeden VVS Eksperten. Vika Rør har vært energispesialist i Oljefri siden oktober 2014 og kan levere de fleste fornybare oppvarmingsløsninger til hele Oppland.

 • VVS Rørlegger´n Tønsberg AS

  VVS Rørlegger´n Tønsberg AS

  VVS Rørlegger´n Tønsberg AS er et rørleggerfirma som ble etablert i 1997. Firmaet holder til på Sem i Vestfold og leverer alle typer varmepumpeløsninger og solfangere til hele fylket. VVS Rørlegger´n Tønsberg har vært energispesialist i Oljefri siden oktober 2014.

 • Logo - YC Rør AS

  YC Rør AS

  YC Rør AS er en rørleggerbedrift i Hedmark som ble etablert i 1934 i Elverum. Firmaet er medlem i Comfort-kjeden og har avdelingskontorer både i Elverum og Hamar. YC Rør har vært energispesialist i Oljefri siden september 2015, da de ble prosjektets første tilbyder av fornybare oppvarmingsløsninger i Hedmark. Bedriften kan levere både ulike varmepumpeanlegg og solfangere i store deler av fylket.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy