Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Tilbydere på Sørlandet

Oljefri samarbeider med åtte tilbydere på Sørlandet. Tilbyderne er kvalitetssikret innenfor områdene: faglige kvalifikasjoner, økonomi, kundeoppfølging og produkter/løsninger. Skriv inn ditt postnummer, og hvilken løsning du har i dag i skjemaet på over, og send en direkte henvendelse til våre tilbydere.

 

 

 • Agder Energi Varme AS

  Agder Energi Varme AS

  Agder Energi Varme ble etablert i 1999 og er et datterselskap i Agder Energi-konsernet. Selskapet leverer fjernvarme til over 190 offentlige og private bygg og har omtrent 1400 husholdningskunder i leilighetsbygg og borettslag. Agder Energi Varme har vært energispesialist i Oljefri siden november 2013 og kan levere fjernvarme til større bygg.

 • Logo - Bruce L

  Bergendoff & Poll AS

  Bergendoff & Poll AS er et arkitektfirma fra Kristiansand. Firmaet leverer arkitekttjenester innen rehabilitering til lavenergi- og passivhus, bygningsfysisk prosjektering og energiberegning. Bergendoff & Poll har vært energispesialist innen rådgivning i Oljefri siden lanseringen av prosjektet på Sørlandet oktober 2010.

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Ildstedet har vært energispesialist i Oljefri siden mars 2014.

 • Logo - Nestor Takst AS(1)

  Nestor Takst AS

  Nestor Takst AS startet virksomheten i 1998 i Kristiansand og driver med taksering og termografi av bygg. Bedriften ble energispesialist innen rådgivning i Oljefri i forkant av lanseringen på Sørlandet i oktober 2012.

 • Logo - Sig

  Sig. Halvorsen AS

  Sig. Halvorsen AS er et rørleggerfirma fra Sandnes i Rogaland. Firmaet ble etablert i 1946 og spesialiserer seg på fornybar varme. Sig. Halvorsen har vært energispesialist i Oljefri siden november 2016.

 • Logo - Sørmiljø Oljerenovasjon AS

  Sørmiljø Oljerenovasjon AS

  Sørmiljø Oljerenovasjon AS er et firma fra Holskog i Kristiansand med over 35 års erfaring fra farlig avfallsbransjen. I Oljefri har Sørmiljø Oljerenovasjon vært energispesialist innen sanering siden oktober 2010.

 • Logo - Sørmiljø Tankrenovasjon AS

  Sørmiljø Tankrenovasjon AS

  Sørmiljø Tankrenovasjon AS er et firma i farlig avfallsbransjen basert i Grimstad i Aust-Agder. Sørmiljø Tankrenovasjon har vært energispesialist innen sanering i Oljefri siden lanseringen av prosjektet i Grimstad august 2013.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy