Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Tilbydere på Vestlandet

Oljefri samarbeider med seksten tilbydere på Vestlandet. Tilbyderne er kvalitetssikret innenfor områdene: faglige kvalifikasjoner, økonomi, kundeoppfølging og produkter/løsninger. Skriv inn ditt postnummer, og hvilken løsning du har i dag i skjemaet over, og send en direkte henvendelse til våre tilbydere.

 


 

 • Arna & Åsane Rørleggerservice AS

  Arna & Åsane Rørleggerservice AS

  Rørleggerfirmaet Arna & Åsane Rørleggerservice ble etablert i 1988 og holder til i Hardangerveien 871 i Arna bydel i Bergen. Firmaet leverer alle de ulike varmepumpeløsningene og solfangere til store deler av Hordaland fylke. Arna & Åsane Rørleggerservice har vært tilbyder i Oljefri siden mars 2012.

 • AS Hjelme VVS

  AS Hjelme VVS

  Hjelme VVS er en rørleggerbedrift fra Laksevåg bydel i Bergen som startet opp sin virksomhet i 1984. Bedriften har høy kompetanse på varmesystemer og kan levere en rekke fornybare alternativer til oljefyrte anlegg. Hjelme VVS har vært tilbyder i Oljefri helt siden mars 2010.

 • Logo - AVE Systemer AS

  AVE Systemer AS

  AVE Systemer AS er Norges største forhandler av Daikin varmepumper og holder til i Jærveien 67, rett sør for Bryne i Rogaland. I Oljefri har AVE Systemer vært tilbyder av luft/luft varmepumper siden mai 2014 i forkant av lanseringen av prosjektet på Nord-Jæren.

 • Logo - B

  B. Fondenes AS

  B. Fondenes er et rørleggerfirma med varmepumpeløsninger som satsningsområde. Bedriften startet sin virksomhet i 1970 og holder til på Fantoftneset 1 i Bergen. B. Fondenes var Oljefris aller første tilbyder i november 2008 i forkant av prosjektets oppstart i Bergen.

 • Chr

  Chr. M. Vestrheim AS

  Chr. M. Vestrheim er et rørleggerfirma fra Bergen. Firmaet ble etablert i 1894 og spesialiserer seg på fornybar varme. Chr. M. Vestrheim har vært energispesialist i Oljefri siden juni 2017.

 • Finn Midbøe AS

  Finn Midbøe AS

  Rørleggerfirmaet Finn Midbøe ble etablert så langt tilbake som i 1954, og holder til i Hillevågsveien 99 i Stavanger. Finn Midbøe kan levere flere av de fornybare oppvarmingsløsningene som erstatter oljefyrte sentralvarmeanlegg, og har vært tilbyder i Oljefri siden april 2014.

 • Franzefoss Gjenvinning AS

  Franzefoss Gjenvinning AS

  Franzefoss Gjenvinning AS er en totalleverandør innen avfallshåndtering i Norge. Firmaet har godkjente mottaks- og behandlingsanlegg for avfall en rekke steder i landet. Franzefoss Gjenvinning har vært energispesialist i Oljefri siden juni 2015, og er godkjent for å rense og fjerne oljetanker i Oslo, Akershus og Buskerud.

 • Henriksen Oljetransport AS

  Henriksen Oljetransport AS

  Henriksen Oljetransport ble etablert i 1976 og holder til i Mekjarvik i Randaberg. I Oljefri er Henriksen Oljetransport tilbyder av rens og fjerning av oljetanker og har deltatt i prosjektet siden februar 2014. Bedriften driver også anlegg for mottak, transport, innsamling, sortering og mellomlagring av farlig avfall.

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet er nasjonal tilbyder i Oljefri og kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Flere av Ildstedets butikker har tidligere vært tilbydere i Oljefri, men fra mars 2014 har Ildstedet gått inn som nasjonal tilbyder i prosjektet.

 • Lindås Rør og Sanitær AS

  Lindås Rør og Sanitær AS

  Lindås Rør og Sanitær ble etablert i 1967, og er en rørleggerbedrift fra Isdalstø i Lindås kommune i Hordaland. Lindås Rør og Sanitær er en av de mest allsidige tilbyderne i Oljefri, og kan levere varmepumper, solfangere, vedkjeler, vedovner med vannkappe og flisanlegg til vannbårne varmesystemer. Firmaet har vært tilbyder i Oljefri mai 2013.

 • Logo - Magnus M Thunestvedt AS

  Magnus M Thunestvedt AS

  Magnus M Thunestvedt AS er en av Hordalands største og eldste elektroentreprenører og ble etablert i 1922. Firmaet har hovedkontor i Bergen, avdeling på Osterøy og en egen avdeling; Energien - som leverer varmeanlegg til både større bygg og boligeiere. Magnus M Thunestvedt har vært tilbyder i Oljefri siden april 2016 og leverer luft/vann- og væske/vann varmepumper til hele Hordaland fylke.

 • Logo - Norsk Gjenvinning Industri AS

  Norsk Gjenvinning Industri AS

  Norsk Gjenvinning Industri er en avdeling i Norsk Gjenvinning-konsernet som er Norges ledende avfalls- og gjenvinningsaktør. I Oljefri har Norsk Gjenvinning Industri vært tilbyder av rens og fjerning av oljetanker i Hordaland og Sør-Trøndelag siden desember 2014.

 • Oljeserviceas

  Oljeservice AS

  Oljeservice AS ble etablert i 1965 og holder til i Olsvik i Bergen. Oljeservice var den andre tilbyderen som ble med i prosjektet når det ble lansert som pilot i Bergen høsten 2008. Firmaet kan tilby rens og fjerning av oljetanker over hele Hordaland.

 • Logo - Rørlegger Torgersen AS

  Rørlegger Torgersen AS

  Rørlegger Torgersen ble startet opp i Sandnes så tidlig som i 1915 av Ingvald Martinius Torgersen som var den første rørleggeren i Sandnes. Rørleggerfirmaet har lang erfaring med flere av de fornybare oppvarmingsløsningene som erstatter oljefyrte anlegg. Rørlegger Torgersen har vært tilbyder i Oljefri siden april 2014.

 • Logo - Sig

  Sig. Halvorsen AS

  Sig. Halvorsen AS er et rørleggerfirma fra Sandnes i Rogaland. Firmaet ble etablert i 1946 og spesialiserer seg på fornybar varme. Sig. Halvorsen har vært tilbyder i Oljefri siden november 2016.

 • Solpluss AS logo trans

  Solpluss AS

  Solpluss ble etablert i 2008 og spesialiserer seg på installasjon av solenergianlegg. Solpluss ble tilbyder i Oljefri i desember 2013 og leverer solfanger- og solcelleanlegg over hele Østlandet, Rogaland og Hordaland.

 • Vitek AS

  Vitek Miljø AS

  Vitek Miljø AS er en del av Vitek-konsernet og ble opprettet i 2012. Bedriften har hovedkontor i Godvik i Bergen Vest og er spesialister på slamsuging og farlig avfall. I Oljefri har Vitek Miljø - og tidligere Vitek - vært tilbyder av rens og fjerning av oljetanker helt siden prosjektet ble lansert som pilot i 2008.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy