Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :
 • Logo - Arnkværn Miljø og Renovasjon AS

  Arnkværn Miljø og Renovasjon AS

  Arnkværn Miljø og Renovasjon er en bedrift med nesten 50 års erfaring fra farlig avfalls-bransjen. Bedriften har hovedkontor i Furnes i Hedmark, men har også avdelinger på Lillehammer og Elverum. Arnkværn Miljø og Renovasjon har vært energispesialist innen sanering i Oljefri siden september 2014 og utfører slike oppdrag i hele Hedmark, Oppland og Akershus.

 • Asker kommune

  Asker kommune

  Asker kommunen tilbyr gratis og uforpliktende energirådgivning (energiforbruk og -kostnader) for innbyggere i Asker. Du kan blant annet få råd om etterisolering av vegger og tak, bytting av vinduer og dører, installering av varmepumpe, alternative energikilder.

 • CS Varme og Energiteknikk AS

  CS Varme og Energiteknikk AS

  CS Varme og Energiteknikk er et rørleggerfirma basert i Sylling i Buskerud. Firmaet ble startet opp i 2011 og har vært tilbyder av varmepumpe- og solfangerløsninger til vannbårne varmesystemer i Oljefri fra januar 2013.

 • Logo - Elektropluss AS

  Elektropluss AS

  Elektropluss ble etablert i Telemark i 1999 og har nå fire avdelinger på Tåsen, Nordstrand, Bø i Telemark og Seljord. Firmaet har både elektrikere og rørleggere, og har vært tilbyder i Oljefri helt siden lanseringen av prosjektet i Oslo i 2010.

 • Logo - Energibygg AS

  Energibygg AS

  Energibygg AS ble etablert i 2010 og tilbyr en rekke tjenester knyttet til energi i bygg. Bedriften har kontorer i Oslo, Hamar og Tønsberg. Energibygg har vært energispesialist av termografering, trykktesting og energirådgivning i Oljefri siden oktober 2015 og utfører oppdrag i Oslo, Akershus, Hedmark, Buskerud og Vestfold.

 • Hertz1

  Hertzberg Varmeteknikk AS

  Hertzberg Varmeteknikk ble etablert i 1998 og er et VVS-firma basert i Oslo. Hertzberg Varmeteknikk har vært tilbyder av varmepumpeløsninger i Oljefri siden juni 2010 da prosjektet ble lansert i Oslo.

 • Logo - Hitech Energy

  Hitech Energy AS

  Hitech Energy AS ble etablert i 2004 og er basert i Solbråtveien 49 i Asker. Bedriften leverer et bredt spekter av fornybare varmeløsninger til Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Buskerud. Hitech Energy ble tilbyder i Oljefri i august 2014.

 • Holtefjell Energi AS

  Holtefjell Energi AS

  Holtefjell Energi er tilbyder av alle varmepumpeløsningene og solfangere i store deler av Akershus og Buskerud. Bedriften ble - under sitt tidligere navn Asker Enøk AS - tilbyder i Oljefri i forkant av lanseringen av prosjektet i Asker i mars 2011.

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet er nasjonal tilbyder i Oljefri og kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Flere av Ildstedets butikker har tidligere vært tilbydere i Oljefri, men fra mars 2014 har Ildstedet gått inn som nasjonal tilbyder i prosjektet.

 • Logo - Ivar Lærum AS(1)

  Ivar Lærum AS

  Ivar Lærum ble etablert i 1949 i Oslo, er totalleverandør av varmeanlegg for vannbåren varme, og kan levere de fleste fornybare alternativene til oljefyringsanlegg. Ivar Lærum har vært tilbyder i prosjektet helt siden Oljefri ble lansert i Oslo i august 2010.

 • Logo - Metro Rørleggerservice AS

  Metro Rørleggerservice AS

  Metro Rørleggerservice er et rørleggerfirma fra Høvik i Bærum som har fokus på varmepumpeløsninger og solfangere til vannbårne varmeanlegg. Metro Rørleggerservice har vært tilbyder i Oljefri siden mai 2013 og har Oslo, Bærum og Asker som leveringsområde.

 • Logo - Miljøvakta AS

  Miljøvakta AS

  Miljøvakta AS ble etablert i 2011 og har base i Lørenskog i Akershus. Bedriftens virksomhet er innenfor miljørådgivning, miljøbistand og operative miljøtjenester. Miljøvakta har vært energispesialist i Oljefri siden august 2015 og kan utføre rens og fjerning av oljetanker i Oslo, Akershus og Østfold.

 • Nordisk Energikontroll AS

  Nordisk Energikontroll AS

  Nordisk Energikontroll ble etablert i 1996 og holder til i Skjetten i Skedsmo, Akershus. Bedriftens virksomhetsområde er oppgradering, styring og service av varmesentraler. Nordisk Energikontroll har vært tilbyder i prosjektet siden oktober 2010, og leverer varmepumpeløsninger, energirådgivning og energistyringssystemer til større bygg i hele Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

 • Logo - Snersrud & Pedersen AS

  Snersrud & Pedersen AS

  Snersrud & Pedersen er et rørleggerfirma som ble etablert i 2002 på Hvalstad i Asker. Snersrud & Pedersen har vært tilbyder i Oljefri siden juli 2013 og leverer alle typer varmepumpeløsninger og solfanger- og solcelleanlegg.

 • Solpluss AS logo trans

  Solpluss AS

  Solpluss ble etablert i 2008 og spesialiserer seg på installasjon av solenergianlegg. Solpluss ble tilbyder i Oljefri i desember 2013 og leverer solfanger- og solcelleanlegg over hele Østlandet, Rogaland og Hordaland.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy