Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Tilbydere i Rogaland

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet er nasjonal tilbyder i Oljefri og kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Flere av Ildstedets butikker har tidligere vært tilbydere i Oljefri, men fra mars 2014 har Ildstedet gått inn som nasjonal tilbyder i prosjektet.

 • Franzefoss Gjenvinning AS

  Franzefoss Gjenvinning AS

  Franzefoss Gjenvinning AS er en totalleverandør innen avfallshåndtering i Norge. Firmaet har godkjente mottaks- og behandlingsanlegg for avfall en rekke steder i landet. Franzefoss Gjenvinning har vært energispesialist i Oljefri siden juni 2015, og er godkjent for å rense og fjerne oljetanker i Oslo, Akershus og Buskerud.

 • Logo - AVE Systemer AS

  AVE Systemer AS

  AVE Systemer AS er Norges største forhandler av Daikin varmepumper og holder til i Jærveien 67, rett sør for Bryne i Rogaland. I Oljefri har AVE Systemer vært tilbyder av luft/luft varmepumper siden mai 2014 i forkant av lanseringen av prosjektet på Nord-Jæren.

 • Henriksen Oljetransport AS

  Henriksen Oljetransport AS

  Henriksen Oljetransport ble etablert i 1976 og holder til i Mekjarvik i Randaberg. I Oljefri er Henriksen Oljetransport tilbyder av rens og fjerning av oljetanker og har deltatt i prosjektet siden februar 2014. Bedriften driver også anlegg for mottak, transport, innsamling, sortering og mellomlagring av farlig avfall.

 • Logo - Rørlegger Torgersen AS

  Rørlegger Torgersen AS

  Rørlegger Torgersen ble startet opp i Sandnes så tidlig som i 1915 av Ingvald Martinius Torgersen som var den første rørleggeren i Sandnes. Rørleggerfirmaet har lang erfaring med flere av de fornybare oppvarmingsløsningene som erstatter oljefyrte anlegg. Rørlegger Torgersen har vært tilbyder i Oljefri siden april 2014.

Viser fra 1 til 5 av totalt 7 artikler

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy