Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Tilbydere i Vestfold

Oljefri samarbeider med disse tilbyderne i Vestfold. Tilbyderne er kvalitetssikret innenfor områdene: faglige kvalifikasjoner, økonomi, kundeoppfølging og produkter/løsninger. Skriv inn ditt postnummer, og hvilken løsning du har i dag i skjemaet over, og send en direkte henvendelse til våre tilbydere.

 

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet er nasjonal tilbyder i Oljefri og kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Flere av Ildstedets butikker har tidligere vært tilbydere i Oljefri, men fra mars 2014 har Ildstedet gått inn som nasjonal tilbyder i prosjektet.

 • Norva24_Septik og Miljøservice

  Norva24 Septik & Miljøservice

  Norva24 Septik & Miljøservice AS startet opp sin virksomhet allerede i 1919 med serviceoppdrag innen septik og miljø. Bedriften holder til på Nordre Fokserød i Sandefjord. Nå er bedriften en del av Norva24 konsernet. Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Norva24 Septik & Miljøservice har vært energispesialist i Oljefri siden desember 2015 og tilbyr rens og fjerning av oljetanker i hele Vestfold og deler av Telemark.

 • Logo - Hitech Energy

  Hitech Energy AS

  Hitech Energy AS ble etablert i 2004 og er basert i Solbråtveien 49 i Asker. Bedriften leverer et bredt spekter av fornybare varmeløsninger til Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Buskerud. Hitech Energy ble tilbyder i Oljefri i august 2014.

 • Logo - Porsgrunn Rørleggerforretning AS

  Porsgrunn Rørleggerforretning AS

  Porsgrunn Rørleggerforretning ble etablert i Porsgrunn i 1973. Varme & Bad-rørleggeren har vært tilbyder i Oljefri siden november 2013 og leverer varmepumpeløsninger og solfangeranlegg til flere kommuner i Telemark og Vestfold.

 • Solpluss AS logo trans

  Solpluss AS

  Solpluss ble etablert i 2008 og spesialiserer seg på installasjon av solenergianlegg. Solpluss ble tilbyder i Oljefri i desember 2013 og leverer solfanger- og solcelleanlegg over hele Østlandet, Rogaland og Hordaland.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy