Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Tilbydere i Midt- og Nord-Norge

Oljefri samarbeider med tolv tilbydere i Midt- og Nord-Norge. Tilbyderne er kvalitetssikret innenfor områdene: faglige kvalifikasjoner, økonomi, kundeoppfølging og produkter/løsninger. Skriv inn ditt postnummer, og hvilken løsning du har i dag i skjemaet over, og send en direkte henvendelse til våre tilbydere.

 


 
 • Logo - ABD Rørservice AS

  ABD Rørservice AS

  ABD Rørservice er et rørleggerfirma fra Rissa i Sør-Trøndelag. Firmaet ble etablert i 2007 og spesialiserer seg på fornybar varme. ABD Rørservice har vært energispesialist i Oljefri siden mars 2017.

 • Børstad Transport

  Børstad Transport AS

  Børstad Transport AS ble etablert i Stjørdal i 1942 og er i dag en av landets største private transportører. Børstad Transport har vært energispesialist innen sanering i Oljefri helt siden lanseringen i Trondheim, mai 2012.

 • Logo - GK Rør

  GK Rør AS

  GK Rør er en rørentreprenør med hovedkontor på Lillehammer og flere avdelinger på landsbasis. Firmaet ble etablert i 2011 og har spesialiserer seg på fornybar varme. GK Rør har vært energispesialist i Oljefri siden november 2016.

 • Logo JPG - Hermann & Weie VVS AS

  Hermann & Weie VVS AS

  Hermann & Weie VVS AS er et rørleggerfirma fra Verdal i Nord-Trøndelag. Firmaet ble startet opp i 2011 og har fokus på vannbåren varme, energioptimalisering og fornybare løsninger. Hermann & Weie VVS har vært energispesialist i Oljefri siden mai 2016 og leverer et bredt spekter av oppvarmingsløsninger til flere kommuner i Nord-Trøndelag.

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Ildstedet har vært energispesialist i Oljefri siden mars 2014.

 • K

  K. Lund AS

  K. Lund AS er et av landets største rørleggerfirma, ble etablert så tidlig som 1874 og holder til i Tempeveien 15 i Trondheim. K. Lund har vært energispesialist i Oljefri siden lanseringen av prosjektet i Trondheim i mai 2012.

 • Logo - Møre Miljøsanering AS

  Møre Miljøsanering AS

  Møre Miljøsanering er et firma i avfallshåndteringsbransjen fra Stranda i Møre og Romsdal. Firmaet ble etablert i 2013 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder. Møre Miljøsanering har vært energispesialist i Oljefri siden mai 2017.

 • Logo - Norsk Gjenvinning Industri AS

  Norsk Gjenvinning Industri AS

  Norsk Gjenvinning Industri er en avdeling i Norsk Gjenvinning-konsernet som er Norges ledende avfalls- og gjenvinningsaktør. I Oljefri har Norsk Gjenvinning Industri vært energispesialist i Oljefri innen sanering i Hordaland og Sør-Trøndelag siden desember 2014.

 • Logo - Perpetuum Miljø AS

  Perpetuum Miljø AS

  Perpetuum Miljø AS ble etablert i 2001 og er Nord-Norges største privateide aktør innen håndtering av farlig avfall. Selskapet har avdelinger i Harstad, Salangen, Tromsø, Hammerfest og Kirkenes. Perpetuum Miljø har vært energispesialist innen sanering i Oljefri siden september 2014, og utfører disse oppdragene i Nordland, Troms og Finnmark.

 • Logo - Prosjektutvikling Midt-Norge

  Prosjektutvikling Midt-Norge AS

  Prosjektutvikling Midt-Norge er et rådgivende ingeniørfirma etablert i 1987 med hovedkontor på Tiller i Trondheim og med avdelingskontorer i Stjørdal og Frøya. Prosjektutvikling Midt-Norge har vært energispesialist innen rådgivning i Oljefri siden lanseringen i Trondheim i mai 2012.

 • Logo - Rør Tek AS

  Rør Tek AS

  Rør Tek AS er et rørleggerfirma fra Steinkjer i Nord-Trøndelag. Bedriften ble etablert i 1988, og er en del av K. Lund og Norsk Rørallianse. Rør Tek har vært energispesialist i Oljefri siden august 2015 og kan levere et bredt utvalg av fornybare oppvarmingsløsninger til flere kommuner i Nord-Trøndelag.

 • Logo - Østbø AS

  Østbø AS

  Østbø AS ble etablert i 1979, holder til i Bodø, og har avdelingskontorer i Lofoten, Mo i Rana og Fauske. Firmaet er totalleverandør av avfallstjenester med hele Nord-Norge som sitt nedslagsfelt. Østbø har vært energispesialist innen sanering i Oljefri siden juni 2015.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy