Søk

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
  •  
  •  
  •  
* :

Nyttige nettsider

Her finner du en oversikt over nyttige nettsider som omhandler temaer som energieffektivisering, fornybare energikilder og oppvarmingsløsninger.

Oversikt over klimasituasjonen der du bor
Miljøstatus finner du enkelt informasjon om miljøets tilstand og utvikling der du bor. Miljøstatus er utviklet av miljødirektoratene på oppdrag av Miljøverndepartementet. Statens forurensningstilsyn (SFT) er ansvarlig redaktør.

 

Klimakalkulatorer
Det har i det siste blitt utviklet en rekke verktøy som gjør det mulig å beregne dine egne klimagassutslipp.

Klimakalkulatoren.no er utviklet for Miljøverndepartementet.

 

 

Fornybare energikilder
Her finner du nettsider som tar opp og presenterer fornybare energikilder og teknologi.
Fornybar.no

 

Oppvarmingsystemer og økonomisk støtte
Finn informasjon om forskjellige oppvarmingssystemer og energifrigjøringstiltak og søk om støtte til gjennomføringen hos Enova.

 

Skikkelige rørleggere

VVS-bransjen har gått sammen om forbrukernettstedet skikkeligrørlegger.no. Her finner forbrukere relevant informasjon enten de skal engasjere rørlegger for småjobber, installere vannbåren varme, rehabilitere eller bygge nytt våtrom. Informasjon om produktkvalitet og egnethet for norske forhold er også omtalt, samt informasjon om forbrukers plikter og rettigheter ved kjøp av håndverkertjenester.

 

Varmepumper

Varmepumpeinfo.no er opprettet av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP), en uavhengig bransjeorganisasjon som arbeider for økt anvendelse av varmepumper i Norge. Nettsiden ble laget for å dekke forbrukernes behov for kunnskap om varmepumper. Målet med nettsiden er å gi forbrukeren kvalitativ informasjon og kunnskap som gjør det lettere å ta riktige beslutninger ved kjøp og installasjon av varmepumper.

 

Bioenergi

Nobio.no, Norsk bioenergiforenings (NOBIO) nettsider, finner du blant annet oversikt over en rekke ulike leverandører av forskjellige bionenergiløsninger. Nobio er en uavhengig bransjeorganisasjon for økt anvendelse av bioenergi i Norge.

 

Svanemerket

Svanemerket er det offisielle, nordiske miljømerket i Norden. Formålet med merket er å vise forbrukerne hva som er den mest miljøtilpassete varen eller tjenesten. For å få Svanemerket må varen tilfredsstille svært strenge krav til alle deler av produksjonsprosessen. Kravene blir strammet inn med jevne mellomrom. Da må alle produsentene som har fått merket søke om å få det på nytt. På denne måten bidrar Svanemerket til at de aktuelle markedene blir stadig mer miljøtilpasset. Svanemerkets hjemmesider

 

Forum
Diskuter ulike oppvarmingssystemer og -løsninger på Byggebolig.no.

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy