Søk

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud om energisjekk og klimavennlig oppvarming.

Bli oljefri!

  •  
  •  
  •  

Inspirert til å bli oljefri? Slik går du frem!

Her er et forslag til hvordan du kan gå frem i borettslag for å bli oljefri.

 

1. Ta kontakt med styret i borettslaget eller sameiet ditt. Luft tanken om å bli oljefri for dem, og legg frem de gode argumentene for hvorfor dere skal bli oljefri.

 

2. Fyll ut skjemaet til venstre og kom i kontakt med seriøse tilbydere av tjenester tilpasset deres bygg. Be dem lage et forslag. Kanskje kan de komme på en generalforsamling og informere beboerne om mulighetene deres?

 

3. Sett ned en arbeidsgruppe som synes dette er interessante tema. Sett av litt tid til å formulere målsettinger. Hvordan vil dere ha det i borettslaget i fremtiden? Ikke vær redd for å ha høye ambisjoner.

 

4. Dra på befaring til andre som har gjennomført tiltak og bli inspirert. Send gjerne en { &subject=borettslag+som+%C3%B8nsker+tips&__anticsrftoken=cpxtd6db265896b5ff5697708c6afe52fbbe">e-post for å bli satt i kontakt med andre borettslag.

 

5. Involver beboerne tidlig i prosessen, og hold dem informert underveis. Dette er viktig for å få flertall på generalforsamlingen. Vedtak krever 2/3 flertall. Les flere tips om hvordan dere går frem for å få flertall på generalforsamlingen

 

6. Undersøk mulighetene for økonomisk støtte. Bor dere i et lite borettslag? Kontakt boligbyggelaget og undersøk muligheten for å gå sammen med andre boettslag for å oppnå Enovas minstekrav for å få økonomisk støtte. Les mer om støtteordninger

 

7. Lag et forprosjekt.

Støttespillere:

Annonse:

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy