Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
  •  
  •  
  •  
* :
Tonje Frigstad, datteren Ingeborg og resten av familien på Fjøsanger er glade for at de kan holde varmen uten å fyre med olje.

Tonje Frigstad, datteren Ingeborg og resten av familien på Fjøsanger er glade for at de kan holde varmen uten å fyre med olje.

Oljefri i Hordaland

Mange hordalendinger har allerede blitt oljefri . Nå håper vi enda flere blir med og viser at vestlendingene tar klimaansvar!

Fyrer du med olje eller bruker du kanskje en gammel vedovn eller panelovner? Det finnes mer effektive og miljøvennlige måter å varme opp huset på.

 

 

Vi gjennomfører også aktiviteter i Bergen og på Lindås, Askøy og Radøy. 21. april er du hjertelig velkommen på befaring i to boliger i Nordhordaland som har vedkjel. Les mer om befaringene her.

Høsten 2014 arrangerte vi informasjonsmøte i Åsane bydel. Les om informasjonsmøtet og finn presentasjonene her.

 

 

 

Finn kvalitetssikrede tilbydere i Hordaland

Vi har inngått avtaler med en del bedrifter i bergensområdet som tilbyr oppvarmingsløsninger basert på fornybar energi. Fyll ut skjemaet over, så formidler vi kontakt med relevante tilbydere. Oversikt over tilbydere finner du her.

 

Vi samarbeider også med kommuner som ønsker å bli oljefri. I Hordaland har vi hittil avtaler med Askøy, , Radøy og Lindås kommune. I de kommunene vi har avtale med, har vi gått aktivt inn for å finne seriøse tilbydere. Slik sikrer vi at innbyggerne har muligheten til å benytte skjemaet for å få tilbud fra flere relevante bedrifter. Her finner du tilbydere oljefri.no samarbeider med i Hordaland.

 

   >> Les mer om tilbyderne i Hordaland

 

 

Finansiering

På sikt vil det svare seg økonomisk å bli oljefri, men det krever en stor engangsinvestering å konvertere fra olje til fornybare alternativer. Enova gir tilskudd til noen fornybare oppvarmingsløsninger og enkelte banker tilbyr lån for deg som vil gjøre energismarte tiltak i huset. Tidligere fantes det enkelte lokale støtteordningene i Hordaland. Fordi man ikke kan motta støtte fra flereoffentlige instanser samtidig, har man i Hordaland valgt å markedsføre Enovas støtteordning, og fronte klimatiltaket på andre måter.  

 

 

Andre temaer og nyheter fra oljefri.no i Hordaland:

_______________________________________________________________________________________________

 

 

 

Viser fra 1 til 5 av totalt 6 artikler

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy