Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
  •  
  •  
  •  
* :
Tonje Frigstad, datteren Ingeborg og resten av familien på Fjøsanger er glade for at de kan holde varmen uten å fyre med olje.

Tonje Frigstad, datteren Ingeborg og resten av familien på Fjøsanger er glade for at de kan holde varmen uten å fyre med olje.

Oljefri i Hordaland

Mange hordalendinger har allerede blitt oljefri . Nå håper vi enda flere blir med og viser at vestlendingene tar klimaansvar!

Fyrer du med olje eller bruker du kanskje en gammel vedovn eller panelovner? Det finnes mer effektive og miljøvennlige måter å varme opp huset på.

 

 

 

 

Finn Energispeisalister i Hordaland

Vi har inngått avtaler med en del bedrifter i bergensområdet som tilbyr oppvarmingsløsninger basert på fornybar energi. Fyll ut skjemaet over, så formidler vi kontakt med relevante tilbydere. Oversikt over tilbydere finner du her.

 

   >> Les mer om tilbyderne i Hordaland

 

 

Finansiering

På sikt vil det svare seg økonomisk å bli oljefri, men det krever en stor engangsinvestering å konvertere fra olje til fornybare alternativer. Enova gir tilskudd til noen fornybare oppvarmingsløsninger og enkelte banker tilbyr lån for deg som vil gjøre energismarte tiltak i huset.

Høsten 2017 har Bergen kommune lansert en helt ny - og omfattende vrakpantordning for utskiftning av gamle vedovner og parafinkaminer. Støtten er på 5 000 kroner pr utskiftede ildsted.

 

Energiportalen

Bergen kommune samarbeider med Energiportalen. Det betyr at du kan gå inn på www.energiportalen.no, registrere din adresse og finne ut hvor mye du kan spare på å gjennomføre forskjellige energitiltak.

 

 

 

 

Andre temaer og nyheter fra oljefri.no i Hordaland:

_______________________________________________________________________________________________

 

 

 

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy