Kom på et informasjonsmøte!

Har du spøsrmål i forbindelse med forbudet mot oljefyring, de fornybare løsningene du bør velge, økonomiske støtteordninger, eller hvordan du skal gå frem for å komme i mål? Da er du hjertelig velkommen på et åpent informasjonsmøte:

Velkommen på informasjonsmøte

13.06.2019: Informasjonsmøte i Verdal

I samarbeid med Verdal kommune og Enova inviterer vi til åpent informasjonsmøte i Verdal. Har du spørsmål knyttet til oljefyringsforbudet, de gode alternativene, oljetanken eller støtteordninger? Da bør du ta turen innom!

Velkommen på informasjonsmøte

12.06.2019: Informasjonsmøte i Levanger

I samarbeid med Levanger kommune og Enova inviterer vi til åpent informasjonsmøte i Levanger. Har du spørsmål knyttet til oljefyringsforbudet, de gode alternativene, oljetanken eller støtteordninger? Da bør du ta turen innom!

mange møtte opp på det siste informasjonsmøtet i Bergen sentrum

Gjennomført: 4.12.2017: Ekstra-informasjonsmøte i Bergen

Var du en av dem som ikke fikk plass på informasjonsmøtet i Bergen sentrum 14. november? Da har du muligheten igjen. Vi arrangerer nå et ekstramøte, sånn at alle som vil og ønsker det skal få plass. Har du spørsmål knyttet til overgangen fra fossil oljefyring til fornybar energi er du hjertelig velkommen!

narvik

Gjennomført: 27.11.2017 Informasjonsmøte i Narvik

Er du en av de som har en parafinkamin, eller en oljekjel i boligen, og lurer på hva du skal gjøre nå når forbudet mot fossil oljefyring snart kommer? På dette informasjonsmøtet vil du få informasjon om alt fra gode alternativer, lekkasjefare fra oljetanker til økonomiske tilskudd.