Søk

Meny

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :

Tilbydere i Hordaland

 • Arna & Åsane Rørleggerservice AS

  Arna & Åsane Rørleggerservice AS

  Rørleggerfirmaet Arna & Åsane Rørleggerservice ble etablert i 1988 og holder til i Hardangerveien 871 i Arna bydel i Bergen. Firmaet leverer alle de ulike varmepumpeløsningene og solfangere til store deler av Hordaland fylke. Arna & Åsane Rørleggerservice har vært energispesialist i Oljefri siden mars 2012.

 • AS Hjelme VVS

  AS Hjelme VVS

  Hjelme VVS er en rørleggerbedrift fra Laksevåg bydel i Bergen som startet opp sin virksomhet i 1984. Bedriften har høy kompetanse på varmesystemer og kan levere en rekke fornybare alternativer til oljefyrte anlegg. Hjelme VVS har vært energispesialist i Oljefri siden mars 2010.

 • Logo - B

  B. Fondenes AS

  B. Fondenes er et rørleggerfirma med varmepumpeløsninger som satsningsområde. Bedriften startet sin virksomhet i 1970 og holder til på Fantoftneset 1 i Bergen. B. Fondenes ble Oljefris aller første energispesialist i november 2008 i forkant av prosjektets oppstart i Bergen.

 • Ildstedet

  Ildstedet

  Ildstedet er en landsdekkende faghandlerkjede av vedovner, peiser og innsatser. Ildstedet kan levere og montere rentbrennende vedovner i de fleste kommuner i landet. Ildstedet har vært energispesialist i Oljefri siden mars 2014.

 • Lindås Rør og Sanitær AS

  Lindås Rør og Sanitær AS

  Lindås Rør og Sanitær ble etablert i 1967, og er en rørleggerbedrift fra Isdalstø i Lindås kommune i Hordaland. Lindås Rør og Sanitær er en av de mest allsidige energispesialistene i Oljefri, og kan levere varmepumper, solfangere, vedkjeler, vedovner med vannkappe og flisanlegg til vannbårne varmesystemer. Firmaet har vært energispesialist i Oljefri siden mai 2013.

 • Oljeserviceas

  Oljeservice AS

  Oljeservice AS ble etablert i 1965 og holder til i Olsvik i Bergen. Oljeservice var den andre bedriften som ble med i prosjektet når det ble lansert som pilot i Bergen høsten 2008. Firmaet kan levere oljetanksanering over hele Hordaland.

 • Vitek AS

  Vitek Miljø AS

  Vitek Miljø AS er en del av Vitek-konsernet og ble opprettet i 2012. Bedriften har hovedkontor i Godvik i Bergen Vest og er spesialister på slamsuging og farlig avfall. I Oljefri har Vitek Miljø - og tidligere Vitek - vært energispesialist innen sanering helt siden prosjektet ble lansert som pilot i 2008.

Samarbeidspartnere

Annonse

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy