Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :
Oljefri lanseres i Trondheim

Oljefri lanseres i Trondheim.

Oljefri Trondheim

Trondheim kommune samarbeider aktivt med Oljefri for å fase ut oljefyring innad i kommunen. Ved å tilby åpne informasjonsmøter i regi av Oljefri, samt en informasjonsportal til sine innbyggere, kommer Trondheim stadig nærmere målet om å være oljefri innen 2020.

Trondheim kommune har i flere år samarbeidet med Oljefri om å fase ut oljefyring i kommunen. På denne siden kan du lese relevante nyheter fra regionen, du finner oversikt over lokale tilbydere, oppdatert informasjon om kommende arrangementer, samt informasjon om Trondheim kommunes satsning på utfasing av fossil oppvarming.

 

Trenger du hjelp til å bli oljefri?

Fyll ut skjemaet over for å motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, samt rens og fjerning av oljetank fra lokale tilbydere.

 

 

Siste nytt:

 • Vinn rens og fjerning av oljetanken!

  Gjennom samarbeid med Børstad Transport AS har vi verdens beste premie for oljetankeiere i Trondheim. Det eneste du trenger å gjøre er å love oss at oljetanken din ikke vil være i bruk etter 2020!

 • 10478143_827128427333279_1491869796876337701_n

  Fornybarskryt til Trondheim kommune

  Onsdag 17. desember mottok Trondheim kommune, ved kommunalråd Sissel Trønsdal, Naturvernforbundets Oljefri-diplom for sin innsats i å kutte klimagassutslippene, redusere lokal luftforurensning, samt hindre unødvendige oljelekkasjer i lokalmiljøet.

 • ENØKassistanse A4-Side 001(1)

  Få gratis energirådgiving

  Er det litt kaldt og trekkfullt om vinteren? Andre ting å bruke pengene på enn strømregninga? Vil du gjøre noe med energibruken og spare miljøet, men vet ikke helt hvor du skal starte? Nå kan du få en ENØKassistent hjem til deg som gir deg råd helt gratis.

 • Oljefribrev2013dobbeltsidig-Side 001(1)

  Mange på informasjonsmøter

  9. - 15. oktober arrangerte vi informasjonsmøter i tre ulike bydeler i Trondheim. Tilsammen var over 90 personer innom møtene.

 • DSC_0821

  Vellykket konferanse om energieffektivisering

  Rundt 30 personer deltok på Naturvernforbundets energieffektiviseringskonferanse på Suhmhuset i Trondheim fredag 11. mai.

1 | 2 | 3
Viser fra 1 til 5 av totalt 12 artikler

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy