Søk

Meny

Du er her:

Få gratis energirådgiving

Er det litt kaldt og trekkfullt om vinteren? Andre ting å bruke pengene på enn strømregninga? Vil du gjøre noe med energibruken og spare miljøet, men vet ikke helt hvor du skal starte? Nå kan du få en ENØKassistent hjem til deg som gir deg råd helt gratis.

​Denne artikkelen viser til student energirådgivning som allerede har blitt gjennomført. Dersom du ønsker energiråd anbefaler vi at du sjekker ut energismart.no og tar kontakt med en av våre energispesialiter.

Utfra et miljøperspektiv er den beste energien den som er spart. Potensialet for energieffektivisering i husstandene er stort, uten at dette trenger å gå utover komforten. I Trondheim har Naturvernforbundet tatt initativ til et prosjekt der studenter drar rundt og gir lavterskel energirådgiving til husstander. ENØK-assistentene er studenter ved energi- og miljøstudiet ved NTNU som har gjennomgått en kursrekke i energieffektivisering.

 

Mange har et ønske om å redusere sitt energiforbruk, men vet ikke helt hvordan man kommer i gang. Prosjektet ENØK-assistanse har som hovedmålsetting å bidra med lavterskel rådgivning til husstander i Trondheim som ønsker å bli mer energieffektive. Ordningen er ment som en bevisstgjøring om hva som er mulig å gjøre i den enkelte husstand, for å bidra til at de setter i verk tiltak og eventuelt kontakter profesjonelle rådgivere for videre konsultasjon og innstallering.

 

ENØKassistanse er et samarbeid mellom Naturvernforbundet, linjeforeningen EMIL, Sør-Trøndelag Fylkeskommune og Tryg-stiftelsen.

Dersom du ønsker besøk av en ENØKassistent - meld deg på her.

 

test CorePublish publiseringsverktøy