Søk

Meny

Du er her:


Mange på informasjonsmøter

9. - 15. oktober arrangerte vi informasjonsmøter i tre ulike bydeler i Trondheim. Tilsammen var over 90 personer innom møtene.

Oljefri er en kampanje som skal gjøre det tryggere og enklere å bytte ut oljefyren med et miljøvennlig alternativ og å spare energi. I Trondheim er Oljefri et samarbeid mellom Naturvernforbundet, Trondheim kommune, Sør-Trøndelag Fylkeskommune og Statkraft Varme. På nettsiden oljefri.no finner du informasjon om hvordan du kan bytte til fornybare oppvarmingsløsninger. Her kommer du enkelt i kontakt med kvalitetssikrede tilbydere som kan fjerne oljetanken, bytte ut oljefyren og tilby miljøvennlig oppvarming.  

Kampanjeuke for energieffektivisering og utfasing av oljefyrer i Trondheim 9. -15. oktober.
Vi gjentar suksessen fra sist kampanje og arrangerer informasjonsmøter for deg som ønsker å gå over til miljøvennlig oppvarming. Til disse møtene kommer

Vi avholder tre møter i ulike bydeler, alle møtene starter kl. 19:00:

14. okt: Ugla skole, Byåsen. Se kart.
15. okt: Charlottenlund ungdomsskole
. Se kart.

9. oktober- 15. oktober ble det avholdt informasjonsmøter på Tyholt, Ugla og Charlottenlund.

Jørn Stene som er en av landets fremste eksperter på varmepumpløsninger fortalte om hvilke muligheter og utfordringer som finnes. Trond Paasche fra ENOVA orienterte om de nye støtteordningene. Trondheim kommune var også representert for å snakke om forskriften for fyrkjeler.

Presentasjonene herfra kan du laste ned her:
Presentasjon fra ENOVA
Presentasjon Jørn Stene, COWI

ENØKassistanse - studentenes energihjelp for husstander i Trondheim
Har du lyst til å få et mer energieffektivt hjem, men vet ikke helt hvor du skal starte? Denne høsten lanserer Naturvernforbundet og EMIL (linjeforeninga for energi- og miljøingeniørstudenter) prosjektet ENØKassistanse. Studenter som er kurset i energieffektivisering av boliger kommer hjem til deg og tilbyr gratis energirådgiving. Prosjektet er i samarbeid med Sør-Trøndelag Fylkeskommune og TRYG stiftelsen.

Meld deg på ENØKassistanse her.

Les mer om ENØKassistanse her.

ENØK-assistanse har også blitt omtalt på ettermiddagssendingen til NRK Trøndelag, (ca. 2:27) Teknisk Ukeblad og Gemini.

 

 

 

 

test CorePublish publiseringsverktøy