Søk

Meny

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
  •  
  •  
  •  
* :
Asker er blant de tre kommunene i Norge som har mest mangfold av planter og dyr, dvs. er rikest på naturmangfold. En oljelekkasje i Askerelva kan medføre katastrofale følger for dette mangfoldet.

Asker er blant de tre kommunene i Norge som har mest mangfold av planter og dyr, dvs. er rikest på naturmangfold. En oljelekkasje i Askerelva kan medføre katastrofale følger for dette mangfoldet. Foto: Rune Aanderaa

Oljefri Asker

Asker kommune samarbeider aktivt med Oljefri for å fase ut oljefyring innad i kommunen. Ved å tilby åpne informasjonsmøter i regi av Oljefri, samt gratis energirådgivning til sine innbyggere, kommer Asker stadig nærmere målet om å være oljefri innen 2020.

 

Asker kommune har i flere år samarbeidet med Oljefri om å fase ut oljefyring i kommunen. På denne siden kan du lese relevante nyheter fra regionen, du finner oversikt over lokale tilbydere, oppdatert informasjon om kommende arrangementer, samt informasjon om Asker kommunes tilbud om gratis energirådgivning til sine innbyggere. Les mer i vår brosjyre for Asker.

 

Trenger du hjelp til å bli oljefri?

 

Fyll ut skjemaet over for å motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, samt rens og fjerning av oljetank fra lokale tilbydere.

 

 

Image

Energirådgivning

 

Kommunen tilbyr gratis og uforpliktende ENØK-veiledning (energiforbruk og -kostnader) for innbyggere i Asker. Kontakt Askers energirådgiver via e-post .no.

 

Du kan blant annet få råd om:

- etterisolering av vegger og tak

- bytting av vinduer og dører

- alternative energikilder

 

 

 

Siste nytt:

  • Gunnar Hasle

    Enklere å spare energi

    Asker er med i oljefri.no. Det betyr at det har blitt enklere for husholdninger og næringseiendommer i Asker å få tilbud på klimavennlig oppvarming. Det holdes også informasjonsmøter omtrent to ganger i året, med informasjonen du trenger som boligeier for å bli oljefri.

Viser fra 6 til 6 av totalt 6 artikler

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy