Søk

Meny

Du er her:

Fyll ut skjemaet og motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, rens og fjerning av oljetank og energirådgivning

Bli oljefri og spar energi!

* Opplysninger om boligen:
 •  
 •  
 •  
* :
Oljefri lanseres i Trondheim

Oljefri lanseres i Trondheim.

Oljefri Trondheim

Trondheim kommune samarbeider aktivt med Oljefri for å fase ut oljefyring innad i kommunen. Ved å tilby åpne informasjonsmøter i regi av Oljefri, samt en informasjonsportal til sine innbyggere, kommer Trondheim stadig nærmere målet om å være oljefri innen 2020.

Trondheim kommune har i flere år samarbeidet med Oljefri om å fase ut oljefyring i kommunen. På denne siden kan du lese relevante nyheter fra regionen, du finner oversikt over lokale tilbydere, oppdatert informasjon om kommende arrangementer, samt informasjon om Trondheim kommunes satsning på utfasing av fossil oppvarming.

 

Trenger du hjelp til å bli oljefri?

Fyll ut skjemaet over for å motta uforpliktende tilbud på fornybare oppvarmingsløsninger, samt rens og fjerning av oljetank fra lokale tilbydere.

 

 

Siste nytt:

 • Suhmhuset 090512

  Godt over 100 personer på informasjonsmøte

  I forbindelse med lanseringa av Oljefri.no i Trondheim arrangerte Naturvernforbundet informasjonsmøte for oljefyeiere på Suhmhuset. Det store oppmøtet vitner om at det er behov for mer informasjon om saken.

 • DSC_0795

  Oljefri.no lansert i Trondheim

  Fredag 4. mai var den offisielle åpninga av nettstedet Oljefri.no i Trondheim. Det har iløpet av lanseringsuka vært god respons omkring prosjektet med blant annet godt over 100 personer på informasjonsmøte.

 • Harald Sleire (2)

  Soler seg i ren luft med bergvarmepumpe

  Både økonomi og interesse for ingeniørkunsten spilte en rolle da Harald Sleire skiftet ut sin gamle oljefyr. Men det var det å kunne sitte ute på verandaen uten å sotes ned som var tungen på vektskålen.

 • Alan Nylen (2)

  Byttet ut oljefyren med bergvarme

  I Sverige er det mer fokus på klimavennlig oppvarming og bedre støtteordninger, men eksilsvenske Allan Nylen har allikevel byttet oljefyren med bergvarmepumpe i huset på Steinan.

 • Plakatjpg

  Program lanseringsuke

  Det blir konferanser, møter og kulturelle innslag. Her er programmet for lanseringsuka. Starter i Nordre gate kl. 16 fredag 4. mai.

Viser fra 6 til 10 av totalt 12 artikler

Samarbeidspartnere

Annonse

Annonser

Kontakt oss                  Oljefri er drevet av Naturvernforbundet med støtte fra:
Adresse:

Oljefri.no co/ Naturvernforbundet            

Mariboes gate 8, 0183 Oslo

E-post:

Telefon: 23 10 96 10 / 55 30 06 60

 

Sosiale media

Oljefri.no er også på Facebook og Twitter.

 

Om informasjonskapsler (cookies)

test CorePublish publiseringsverktøy